مانی سافت – MANiSOFT https://www.rojinsoft.ir/ مانی سافت با شماست ، نرم افزار آموزش طراحی تیزر و لوگو مدیریت و طراحی سایت وردپرس ووکامرس فوتیج پروژه پلاگین اسکریپت افکت لوت پریست Tue, 01 Sep 2020 23:04:26 +0000 fa-IR hourly 1 https://www.rojinsoft.ir/wp-content/uploads/2020/09/cropped-fav-400-OR-32x32.png مانی سافت – MANiSOFT https://www.rojinsoft.ir/ 32 32 تفاوت پریمیر و افترافکت https://www.rojinsoft.ir/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%be%d8%b1%db%8c%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/ https://www.rojinsoft.ir/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%be%d8%b1%db%8c%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/#comments Wed, 15 Jul 2020 21:51:57 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3834 نوشته تفاوت پریمیر و افترافکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>

افتر افکت چه تفاوتی با پریمیر دارد؟

تفاوت پریمیر و افترافکت

احتمالاً در حیطه پردازش ویدئو یکی از دشوارترین انتخاب‌ها، انتخاب بین پریمیر یا افتر افکت است. جست‌وجو در سایت ادوبی می‌تواند سرنخ‌های خوبی برای پاسخ به این سوال به ما بدهد. البته به نظر می‌رسد که این دو نرم‌افزار از لحاظ تکنیکی اشتراکات زیادی با یکدیگر دارند و از جهات زیادی به هم شبیه‌ هستند؛ اما توانایی‌ها همیشه تعیین‌کننده برتری نیستند. بسته به تفاوت‌های ظریفی که این دو با یکدیگر دارند، می‌توانند در شرایط مختلف بهتر از دیگری معرفی شوند. با این اوصاف، بررسی تفاوت‌های کلیدی توسط تیم مانی سافت میان افتر افکت و پریمیر به درک بهتر برتری‌های هر یک از این دو نرم‌افزار در شرایط مختلف به شما کمک خواهد کرد و تأثیر مثبتی روی تصمیم‌گیری نهایی شما خواهد گذاشت.

اگر می‌خواهید یک ویدئو را برش دهید افتر افکت گزینه مناسبی برای این کار محسوب نمی‌شود. Premiere Pro با ابزارهای تخصصی خود به این منظور طراحی شده است و امکان دست‌کاری کارآمد کلیپ‌های ویدئویی را فراهم می‌سازد. Premiere Pro همراه با ویدئو به برخی قابلیت‌های قدرتمند صوتی نیز مجهز شده است که امکان برش و ترکیب قطعه‌های صوتی را برای ویدئوها فراهم می‌سازد.

افتر افکت به منظور افزودن جلوه‌های بصری و انیمیشن از طریق پردازش موقعیت‌های کلیدی و انباشت لایه‌ها استفاده می‌شود. با دسترسی به مشخصه‌های تبدیلی می‌توان هر چیزی را در مورد یک تصویر از قبیل، رنگ، اندازه، چرخش، و موارد دیگر از این قبیل تغییر داد. علاوه بر آن می‌توان برای خلاقیت بیشتر کاری کرد که لایه‌ها با هم تعامل داشته باشند.

۱. تایم‌لاین

میان امکانات و ابزارهای ویرایشی این دو نرم‌افزار تفاوت‌های زیادی وجود دارد، اما مقایسه را از تایم‌لاین که کلیدی‌ترین جزء هر نرم‌افزار تدوینی است، شروع می‌کنیم. تایم‌لاین پریمیر دارای جزئیات بسیاری است و قابلیت‌های گسترده‌ای را برای مدیریت و حرکت در بین کلیپ‌ها و فایل‌های یک پروژه بزرگ در خود جای داده است. در سوی دیگر، تایم‌لاین افتر افکت قابلیت‌های کمتری را برای کار با چند کلیپ همزمان در اختیار شما می‌گذارد، اما در عوض اجازه می‌دهد به شکل ساده‌تر، کاربر پسندتر و سریع‌تری با اجزای پروژه تعامل کنید. اما اگر بخواهیم صادق باشیم تایم‌لاین پریمیر با توجه به امکانات بیشتری که دارد، دست تدوین‌گر را بازتر می‌گذارد و البته رابط کاربری آن به گونه‌ای است که سرعت‌کارِ این قشر از افراد را به مراتب بالا‌تر می‌برد؛ هر چند این تایم‌لاین دارای پیچیدگی‌هایی است، ولی با یاد گرفتن این موارد کار با آن لذت‌بخش و البته بسیار سریع‌تر خواهد شد. لذا در اولین گام از این مقایسه، باید بگوئیم پریمیر برنده است و تایم‌لاین بهتری را برای ویرایش یک ویدئو و رسیدن به نتیجه نهایی در اختیار کاربران خود می‌گذارد.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۲. ویرایش

علاوه‌بر تایم‌لاین، پریمیر دارای یک رابط کاربری و همچنین مجموعه ابزار‌هایی است که به ویرایش و ایجاد تغییرات مختلف بر روی ویدئوها، چه در قسمت صوت و چه تصویر، کمک شایانی می‌کنند. البته این مسأله اصلاً جای تعجب ندارد چراکه پریمیر از بهترین و اولین نرم‌افزار‌های ویرایش و تدوین ویدئو به شمار می‌رود. در‌ مقابل، با اینکه افترافکت هم یک نرم‌افزار ویرایش است؛ اما نه کاربرپسند است و نه مجموعه کاملی از ابزار را در خود جای داده است، بنابراین محیط مناسبی برای ویرایش پروژه‌های بزرگ نیست. شاید مهم‌ترین تفاوت این دو نرم‌افزار در این باشد که پریمیر مجموعه کاملی ارائه می‌دهد و برای هر پروژه‌ای در زمینه ویرایش ویدئو قابل استفاده است، در عوض افترافکت بیشتر بر روی جلو‌ه‌های ویژه و موشن گرافیک تمرکز دارد. به‌علاوه افتر افکت محیط پیچیده‌ای دارد که کار را برای کاربران سخت می‌کند. اگرچه ویرایش ویدیو در این ابزار امکان‌پذیر است، اما باید اعتراف کرد که اینکار به کندی و سختی در آن به پیش می‌رود.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۳. میکسر صدا

امروزه همانقدر که فضای بصری یک ویدئو از اهمیت بالایی برخوردار است، بخش صوتی آن هم مهم است. در همین راستا، پریمیر دارای یک میکسر صدای قدرتمند است که با استفاده از آن می‌توان کار کنترل و مدیریت خروجی‌های صوتی یک پروژه را به بهترین شکل انجام داد و حتی به همین منظور از پلاگین استاندارد VST3 استفاده کرد. گفتنی است که افتر افکت ز این امکانات و ظرافت‌ها محروم است و در این بخش هم عقب‌تر از پریمیر می‌ایستد. البته نمی‌توان این موارد را دلیلی بر بهتر بودن پریمیر یا بدتر بودن افترافکت برشمرد. بلکه این امر عمدتاً ناشی از تفاوت‌های کاربردی میان این دو نرم‌افزار است.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۴. Mercury Playback Engine

شاید مجهز بودن به این انجین کلیدی‌ترین قابلیت یک نرم‌افزار محسوب نشود، اما پریمیر برای اینکه تمایز دهد باید برای امور خود کاملاً به سخت‌افزار یا نرم‌افزار متکی باشد از آن بهره می‌گیرد.به فرض مثال اگر شما یک کارت گرافیک مورد پشتیبانی انجین یا همان موتور MPE داشته باشید، می‌توانید بدون انتظار برای رندر شدن کلیپ‌ها و سکانس‌ها، آن‌ها را در طول تایم‌لاین پروژه خود ببینید و در پنجره پیش‌نمایش آن‌ها را پخش کنید. چنین وضعیتی باعث می‌شود فرایند ویرایش ویدیو به مراتب سریع‌تر شود؛ امکانی که ابداً در افتر افکت وجود ندارد و سبب می‌شود در بحث تدوین ویدیو این ابزار یک گام دیگر نیز از پریمیر عقب‌تر بیافتد.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۵. ویرایش آسان خروجی‌های همزمان چند دوربین از یک صحنه

در بحث تدوین و ویرایش ویدیو، این قابلیت نقطه‌ای محسوب می‌شود که افتر افکت هیچ حرفی برای گفتن در رابطه با آن ندارد. پریمیر به شما اجازه می‌دهد بین چند دوربین سوییچ کرده، تایم‌لاین را میان تصاویر تهیه شده توسط هر یک از این دوربین‌ها سینک نگه دارید و به سادگی از یک دوربین و زاویه به سراغ دوربین و زاویه‌ای دیگر بروید.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۶. مدیریت فایل

افراد زیادی این جنبه را نادیده می‌گیرند، اما واقعیت این است که مدیریت فایل برای موفقیت هر چه بیشتر پروژه از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین دلیل باز هم پریمیر گوی سبقت را از افتر افکت ربوده است و در بخش مدیریت رسانه خود، امکاناتی دارد که به کاربر امکان ویرایش ساده‌تر و سازمان‌یافته‌تری می‌دهد. ذات امکانات مدیریت فایل در افتر افکت، برای پروژه‌های جلوه‌های ویژه و موشن گرافیک پایه‌ریزی شده‌اند. از همین رو وقتی بخواهید فایل‌های یک پروژه ویرایش ویدیو را با آن مدیریت کنید، کار به مراتب کندتر پیش خواهد رفت.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۷. ماسک‌ کردن

بالاخره به جایی رسیدیم که افتر افکت نسبت به پریمیر پیش‌رو‌تر است و امکانات بهتری ارائه می‌دهد، چراکه افترافکت توانایی‌های منحصر به فرد در زمینه ماسک کردن دارد، به طور مثال ایجاد ماسک‌هایی که صحنه‌های مختلف را ردگیری و پوشش‌دهی می‌کنند از اساسی‌ترین و پایه‌ای‌ترین کارهایی است که افتر افکت در آن بی‌نقص است و با این تکنیک، کار ایجاد جلوه‌های ویژه را به سادگی آب خوردن می‌کند. از طرف دیگر، هیچ یک از این امکانات در پریمیر به سادگی قابل استفاده نیستند، در واقع رابط کاربری پریمیر کار استفاده از ماسک‌ها را سخت کرده و هنگام استفاده از آن‌ها فرایندهای ویرایشی به کندی پیش می‌روند.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۸. ردیاب دوربین (Camera Tracker)

ردیاب دوربین سه‌بعدی افتر افکت یک ابزار فوق‌العاده برای تکرار حرکات دوربین در یک صحنه است. با استفاده از این تکنیک، می‌توان لایه‌های جدیدی را که با صحنه اصلی همخوانی دارند به تصویر اضافه کرد ترکیب تصاویر را به بهترین و راحت‌ترین شکل ممکن انجام داد، چیزی که پریمیر قادر به انجام آن نیست.

تفاوت پریمیر و افترافکت

۹. جلوه‌ها (Effects)

به منظور اعمال جلوه‌هایی مثل حرکت، تنظیم رنگ، تار شدن یا شفافیت، انتقال سایه‌ها و مواردی از این دست، مجموعه‌ای از ابزار‌های ویژه در افتر افکت تعبیه شده‌اند که محبوبیت این نرم‌افزار را دوچندان می‌کنند، و باید بگوییم نه پریمیر و نه هیچ نرم‌افزار دیگری در این زمینه، یارای رقابت با افتر افکت را نخواهند داشت. رابط کاربری و محیط کار این نرم‌افزار به نحوی طراحی شده است که کاربران چه با استفاده از ابزار بومی و اورجینال افترافکت و چه با استفاده از افزونه‌ها و پلاگین‌های مختلف بتوانند تغییرات دلخواه‌شان را روی پروژه‌های ویدئویی خود اعمال کنند. ناگفته نماند افترافکت نرم‌افزاری است که به منظور ایجاد جلوه‌ها‌ی بصری و ویژه طراحی شده و با ارائه طیف نامحدودی از افکت‌ها و همینطور روش‌های متحرک‌سازی و گذار بین قطعه‌های مختلف ویدئویی، چنان مجموعه ابزار غنی در اختیار افراد قرار داده است که اجرای این وظایف را به صورتی بسیار آسان برای آن‌ها تضمین می‌کند و ابزارهای ویرایشی آن در این مبحث در هر سطحی و برای هر پروژه‌ای ضروری هستند.

تفاوت پریمیر و افترافکت

نتیجه‌گیری

مقایسه بین پریمیر و افترافکت شاید از جهات زیادی شبیه قیاس بین نرم‌افزارهای ورد و اکسل باشد. شما می‌توانید در اکسل نیز متنی را تنظیم کنید. از طریف دیگر در ورد نیز می توان با ایجاد جدولی، یک صفحه گسترده ساخت، اما نتیجه نهایی این کارها بسیار زمان بر بوده و کیفیتی که هنگام استفاده اصلی از نرم‌افزار انتظار می‌رفت را نیز ارائه نمی‌دهد. شاید این قیاس به درک تفاوت‌های بین پریمر و افترافکت کمک کند. نتیجه مقایسه‌ ما این بود که هر دو نرم‌افزار از حرفه‌ای‌ترین ابزارهای موجود‌ در حوزه ویرایش فیلم و ویدئو هستند که هریک بر بخش خاصی متمرکز شده‌اند و به نحوی مکمل یکدیگرند؛ یعنی برای اعمال برخی از تغییرات در ویدئو بهتر است از ادوبی‌ پریمیر و در برخی موارد دیگر از افتر افکت باید استفاده کرد. البته فراموش نکنید که پریمیر بهترین گزینه برای ویرایش و تدوین ویدیو و افتر افکت برترین ابزار برای خلق جلوه‌های بصری خارق‌العاده است.

نوشته تفاوت پریمیر و افترافکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%be%d8%b1%db%8c%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%88-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/feed/ 2
آشنایی با نوار ابزار در افتر افکت https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/ https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/#respond Wed, 15 Jul 2020 20:25:17 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3836 نوشته آشنایی با نوار ابزار در افتر افکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>

آشنایی با نوار ابزار اصلی در افتر افکت  (Main toolbar)

نوار ابزار اصلی ، پرکاربرد ترین نوار در افتر افکت در قسمت بالایی پنجره برنامه شما قرار دارد. نوار ابزار حاوی تمام ابزارهایی است که شما نیاز دارید تا فایل ها و لایه های کار را در افتر افکت ایجاد کنید.در زیر نوار منو، نوار ابزار را مشاهده خواهید کرد.

آشنایی با نوار ابزار در افتر افکت

همانطور که در تصویر بالا ملاحظه می کنید کلمه میانبر هر کدام از ابزار در زیر ابزار نمایش داده شده

selection tool  : ابزاری آشنا برای جابجایی و تغییر سایز دادن آبجکت ها در افتر افکت که مشابه آن را در دیگر نرم افزار های ادوبی مانند فتوشاپ دیده اید.

hand tool : با استفاده از ابزار دست در افتر افکت می توانید پانل کامپوزیشن را حرکت دهید. هر زمانی که شما برای بزرگنمایی استفاده می کنید، می توانید از این ابزار برای حرکت کامپوزیشن استفاده کنید. استفاده از این ابزار در خروجی تاثیری نخواهد داشت.

zoom tool : برای بزرگنمایی و بلعکس کوچک کردن نمای دید کاربر استفاده می شود. استفاده ازاین ابزار تاثیری در خروجی نخواهد داشت.

Rotation tool : به وسیله این ابزار می توانید اشیا را بچرخانید. البته برای بهتر انجام دادن چرخش استفاده از این ابزار در ترنسفرم توصیه می شود چون بصورت دقیق تری می توان در آن قسمت این عمل را انجام داد.

unified camera tool : ابزاری قدرتمند در زمینه سه بعدی استفاده زیادی از این ابزار می شود که مانند یک دوربین می توان از سمت های مختلف اشیا را به نمایش در آورد.

pan behind : یکی از پر کاربرد ترین ابزار در افتر افکت pan behind یا anchor point می باشد که اشاره به مرکز ثقل آبجکت یا کامپوزیشن دارد.

هنگامی که شما هر جسم را انتخاب می کنید، می توانید نقطه ای را در مرکز شیء مشاهده کنید که نقطه  آنکر پوینت نامیده میشود. بنابراین اگر میخواهید موقعیت این نقطه را تغییر دهید، ابزار  (Anchor Point) را انتخاب کنید و موقعیت نقطه پایانی را تغییر دهید. سپس اگر بخواهید شی ء را بچرخانید، می توانید شیء را با توجه به نقطۀ انکر پوینت یا مرکز ثقل در نظر گرفته به چرخش در آورید.

Rectangel tool : برای ترسیم چند بعدی و شیپ لایر به کار می رود و در مواردی بصورت حالت ماسک نیز در افتر افکت به کار می رود.

Pen tool : ابزاری کار آمد برای ترسیم خط و یا ساخت شی ء و ماسک استفاده های گوناگونی از این ابزار می شود.

type tool : برای قرار دادن متن در محیط افتر افکت از ابزار type استفاده میشود.

brush tool : یک قلم مو برای ترسیم روی شی ء به کار می رود. همانند ابزار براش در فتوشاپ، البته با کار برد های بیشتر در افتر افکت.

clone stamp tool : نمونه این ابزار را نیز در فتوشاپ دیده اید. به طور کلی با همان خواص یعنی جایگزین کردن قسمتی از شی ء در محلی دیگر.

eraser tool : ابزاری برای پاک کردن بخشی از تصویر و یا شی ء

roto brush tool : از این ابزار برای انتخاب بخشی از تصویر با استفاده از تفکیک هایی که در تصویر موجود دارد را با حساسیت های خود انتخاب می کند. به نوعی مانند قلم سحر آمیز در فتوشاپ البته به شکلی دیگر

puppet pin tool : از این ابزار بیشتر در زمینه موشن گرافیک و به حرکت در آوردن شی ء و یا تصویر استفاده می شود و می توان از اشیا یک انیمیشن به وجود آورد.

با کلیک کردن بر روی آیکون هایی که مثلث کوچکتر در گوشه سمت راست پایین دارند، می توانید منوی کشویی را باز کنید که گزینه های بیشتری را در آن انتخاب خاص ابزار فراهم می کند. پس از انتخاب، برخی از ابزارها دسترسی به کنترل های ابزار فعال را، همانطور که در تصویر بالا دیده می شود، باز می کنند. در زیر، می توانید مواردی را که گزینه های بیشتری در منوی کشویی خود دارند انتخاب کنید.

آشنایی با نوار ابزار در افتر افکت

در این مقاله تیم مانی سافت به اجزای نوار ابزار اصلی Main toolbar پرداخت و برای شما به کاربرد این ابزار ها اشاره کردیم. برای ساخت پروژه افتر افکت باید به درک کاملی از اصول ابتدایی و آشنایی با اجزای افتر افکت نیاز داریم که در مقاله های آینده به برخی از آنها نظیر محیط افتر افکت ، ساخت کامپوزیشن ، تنظیمات کامپوزیشن و وارد کردن فایل در افتر افکت و نال چیست و سالید چیست و … خواهیم پرداخت که می توانید با کلیک بر روی لینک مقاله به صفحات مورد نظر دسترسی پیدا کنید. (مطالب در حال بروزرسانی می باشند)

نوشته آشنایی با نوار ابزار در افتر افکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%a7%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/feed/ 0
آشنایی با افتر افکت https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/ https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/#respond Wed, 15 Jul 2020 19:55:26 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3441 نوشته آشنایی با افتر افکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>

احتمالاً تاکنون نام نرم‌افزار «آدوبی افتر افکت» (Adobe After Effects) را شنیده‌اید، اما حتی اگر نشنیده باشید، دست‌کم با انیمیشن آشنا هستید. اگر در طی ۲۵ سال گذشته به یک صفحه نمایش خیره شده باشید، به احتمال زیاد یکی از آثاری که با نرم‌افزار افتر افکت ساخته شده است را دیده‌اید. این ابزار یکی از قدرتمندترین ابزارهای خلاقانه در تاریخ است. در این مقاله به معرفی نرم افزار افتر افکت و بررسی همه مواردی که برای شروع به کار این با نرم‌افزار نیاز دارید خواهیم پرداخت.

در ادامه این مقاله معرفی نرم افزار افتر افکت اطلاعات مفید زیادی درباره این ابزار به شما ارائه می‌کنیم و امیدواریم دلایل خوبی برای این که چرا باید شروع به یادگیری آن بکنید در اختیار شما قرار دهیم. شاید شما دانشجویی باشید که می‌خواهید مسیر آینده خود را انتخاب کنید. یا شاید به تازگی با افتر افکت آشنا شده‌اید و می‌خواهید در مورد کارهایی که با این ابزار می‌توانید انجام دهید بیشتر بدانید. در هر حال پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

افتر افکت چیست؟

ادوبی افتر افکت یک نرم‌افزار انیمیشن ۲.۵ بعدی است که برای طراحی انیمیشن، جلوه‌های بصری و ترکیب‌بندی تصاویر متحرک مورد استفاده قرار می‌گیرد. افتر افکت در ساخت فیلم‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و ویدئوهای مختلف کاربرد گسترده‌ای دارد. این نرم‌افزار در مرحله پست‌پروداکشن (post-production) استفاده می‌شود و صدها جلوه مختلف دارد که می‌توان از آن‌ها برای دست‌کاری تصاویر استفاده کرد. این ابزار به ما امکان ترکیب لایه‌های ویدئو و تصاویر در یک صحنه منفرد را می‌دهد.

آشنایی با افتر افکت

افتر افکت در کجا استفاده شده است؟

افتر افکت به خاطر کاربردهای متنوع خود مشهور است و آثار خلق شده با این نرم‌افزار همه جا حضور دارند. شما حتماً برخی از این نمونه‌ها را می‌شناسید، اما شاید ندانید که با استفاده از افتر افکت خلق شده‌اند. برای نمونه تیتراژ ابتدایی فیلم Star Trek Into Darkness، رابط کاربری بازی Ender’s Game، سریال آنلاین Action Movie Kids، سریال Walking Dead، رابط کاربری اپلیکیشن Home گوگل، مسابقات فرمول ۱، سریال Color سی‌ان‌ان، آگهی‌های شرکت Nike و موارد زیادی دیگری با استفاده از این نرم‌افزار خلق شده‌اند.

روش‌های بسیار مختلفی برای استفاده از افتر افکت جهت خلق محتوای بصری وجود دارد. مواردی که در پاراگراف فوق  از این مقاله معرفی نرم افزار افتر افکت برشمردیم، صرفاً موارد معدودی برای درک گستردگی و تنوع کاربردهای این نرم‌افزار بودند.

تاریخچه ادوبی افتر افکت

افتر افکت ابتدا در سال ۱۹۹۳ توسعه یافت و از آن زمان چند بار خریداری شده است. توسعه‌دهندگان اولیه شرکت Company of Science and Art به اختصار CoSA بودند که دو نسخه از این نرم‌افزار با کارکردهای محدود تولید کردند. این کارکردها امکان ترکیب لایه‌ها و تبدیل مشخصه‌های مختلف هر لایه را فراهم می‌ساخت. نسخه اول تنها برای سیستم عامل اپل عرضه شده و روی رایانه‌های مکینتاش قابل استفاده بود.

افتر افکت در سال ۱۹۹۴ و تنها یک سال پس از معرفی، از سوی شرکت Aldus خریداری شد و قابلیت‌های جدید جالب زیادی مانند رندرینگ جند سیستمی و motion blur به آن اضافه گشت. اما پیش از آن که سال ۱۹۹۴ پایان یابد، آدوبی این فناوری را خریداری کرد و تا به اکنون همچنان مالک افتر افکت است.

شرکت آدوبی از زمان خریداری این نرم‌افزار، ۵۰ نسخه مختلف از آن را منتشر کرده و افتر افکت را به نرم‌افزار پیشروی این صنعت تبدیل کرده است که در هر نسخه امکانات جدید دیگری را ارائه می‌کند. برخی نسخه‌ها بزرگ‌تر از نسخه‌های دیگر هستند، اما همه آن‌ها نرم‌افزارهای فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شوند. در سال ۲۰۱۹ افتر افکت جایزه اسکار موفقیت علمی و فنی را دریافت کرد که گواهی بر میزان انسجام و قدرتمندی این نرم‌افزار است.

آشنایی با افتر افکت

انیمیشن کلاسیک در برابر موشن‌گرافیک

وقتی از انیمیشن صحبت می‌کنیم، معمولاً یک سردرگمی بین طراح موشن‌گرافیک و انیماتور سنتی وجود دارد. با این که این دو صنعت با هم ترکیب شده‌اند و از چند جنبه با یکدیگر هم پوشانی دارند، اما گردش کار آن‌ها متفاوت است. در ادامه مقاله معرفی نرم افزار افتر افکت به توضیح این موارد می‌پردازیم.

انیمیشن سنتی

ترسیم فریم به فریم با استفاده از یک رسانه فیزیکی و/یا ایجاد انیمیشن سلولی درون برنامه‌ای مانند Adobe Animate به عنوان شکل سنتی هنر انیمیشن نگریسته می‌شود. این فرایند با طرح‌ریزی برخی موقعیت‌های کلیدی و رسم فریم‌های مختلف بین آن‌ها کاری طولانی است که گرچه از نظر خلاقیت برخی مزیت‌ها را دارد، اما از نظر زمان صرف شده برای خلق پروژه‌ها با عیب بزرگی مواجه است.

زمانی که به انیمیشن سنتی فکر می‌کنید، شاید برخی فیلم‌های قدیمی دیزنی مانند علاءالدین یا شیر شاه را به خاطر بیاورید. این انیمیشن‌ها نمونه‌های عالی از رویه انیمیشن سنتی محسوب می‌شوند.

آشنایی با افتر افکت

موشن‌گرافیک

انیمیشن موشن‌گرافیک با دست‌کاری آثار وکتور و rasterize شده برای ایجاد و روایت داستان صورت می‌گیرد. امکان ادغام رسانه فیزیکی مانند عکس و ویدئو نیز در این فرایند وجود دارد. افتر افکت از ابزارهای مختلف، کدنویسی و ورودی‌های کاربر برای دست‌کاری رسانه‌های مورد استفاده در یک پروژه استفاده می‌کند. شما می‌توانید تصاویر و ویدئوهای خود را جابجا کرده، بپیچانید، مقیاس‌بندی کنید، بچرخانید و کارهای مختلف زیاد دیگری روی آن‌ها انجام دهید.

توضیح این موارد به طور نظری کاری دشوار و ملال‌انگیز است، از این رو در ادامه این مقاله به معرفی نرم افزار افتر افکت به بررسی نمونه‌هایی از شیوه استفاده از افتر افکت برای ایجاد ویدئو‌های انیمیت‌شده می‌پردازیم. علاوه بر عکس‌ها و آثار بُرداری امکان دست‌کاری کلمات نیز با استفاده از قابلیت‌های متنی در افتر افکت وجود دارد. همچنین می‌توان ویدئوهای ایمپورت شده و موارد بسیار زیادی دیگری را مورد استفاده قرار داد.

معرفی نرم افزار افتر افکت و کاربردهای آن

در این بخش از معرفی نرم افزار افتر افکت به بررسی کارهایی که افتر افکت می‌تواند انجام دهد و کارهایی که انجام آن‌ها با این نرم‌افزار چندان مناسب نیست می‌پردازیم. این نرم‌افزار بسیار گسترده است و شاید ما نتوانیم همه کاربردهای آن را مورد بررسی قرار دهیم. با این حال اگر در زمینه افتر افکت مبتدی هستید، این مقاله درک بنیادی خوبی در مورد قابلیت‌های افتر افکت در اختیار شما قرار می‌دهد.

انیمیشن

با جابجا کردن و تغییر دادن لایه‌ها می‌توان به آثار هنری حیات بخشید. افتر افکت ابزارهای دیجیتالی ارائه می‌کند که به دست‌کاری و ادیت مشخصه‌های مختلف کمک می‌کند. روش‌های بسیار زیادی برای ایجاد انیمیشن درون افتر افکت وجود دارد. با استفاده از نرم‌افزار‌های شخص ثالث، هنرمندان مرزهای گردش‌کار‌های روزمره خود را بسیار فراتر برده‌اند و کارهای انیمیشنی که با استفاده از این نرم‌افزار خلق می‌شوند بی‌نظیر هستند.

در فهرست زیر انواعِ مختلف انیمیشن‌هایی که با استفاده از افتر افکت می‌توان ساخت را می‌بینید:

  • انیمیشن برداری ۲ بعدی
  • انیمیشن ابتدایی ۳ بعدی
  • انیمیشن کاراکتر
  • تایپوگرافی متحرک
  • انیمیشن‌های ماکاپ UI/UX
  • جلوه‌های بصری

این یک فهرست کوچک است، اما برخی از نمونه‌های اساسی از آنچه که در زمان کار با این نرم‌افزار می‌توانیم انتظار داشته باشیم را به ما نشان می‌دهد.

جلوه‌های ویژه

افتر افکت علاوه بر انیمیشن، ‌کاربردهای زیادی دیگری نیز دارد. گردش‌کارهای جلوه‌های ویژه نقش عمده‌ای در این نرم‌افزار دارند. برای سال‌های طولانی افراد ویدئو‌ها و فیلم‌ها را با افزودن جلوه‌های پست‌ پروداکشن مختلف در افتر افکت ادیت کرده‌اند. دود، آتش، انفجار، ردگیری صحنه و جایگزینی پس‌زمینه با استفاده از فناوری پرده سبز بسیاری از کارهایی که افتر افکت می‌تواند انجام دهد را نشان می‌دهد.

برای نمونه با استفاده از افتر افکت می‌توان جلوه‌ای نورپردازی به ویدئو اضافه کرد و یا ردهای بزرگی از دود را به اشیا اضافه کرد به طوری که به نظر برسد این اشیا در حال پرواز روی شهر هستند. روش‌های مختلف زیادی برای استفاده از افتر افکت به همراه برنامه‌های دیگر نیز وجود دارد. افتر افکت می‌تواند داده‌های صحنه ۳ بعدی را ایمپورت کند و سطح متمایزی از ترکیب‌بندی را در اختیار شما قرار دهد.

افتر افکت گزینه خوبی برای کاربردهای ۳ بعدی نیست

گردش‌کارهای زیادی در افتر افکت وجود دارند که می‌توانند محیط‌ ها و مدل‌ های ۳ بعدی را ردگیری کنند، اما کاربرد اصلی افتر افکت به این منظور نیست. برای این که روشن‌تر بیان کنیم، برخی کارکردها وجود دارند که امکان استفاده از اشیای ۳ بعدی و دست‌کاری آن‌ها را به صورت بومی در افتر افکت فراهم می‌سازند، اما روش‌های بسیار بهتر و کارآمدتری برای ایجاد این آثار ۳ بعدی وجود دارد. اگر به دنبال کار با محیط و انیمیشن ۳ بعدی هستید، پیشنهاد می‌کنیم امکانات بخش Cinema 4D را بررسی کنید.

افتر افکت یک نرم‌افزار ادیت ویدئو نیست

زمانی که می‌خواهید چندین ویدئو کلیپ را ادیت کنید، آن‌ها را تقسیم کرده و ساندترک‌ هایی با موسیقی و جلوه‌های صوتی متعادل به آن‌ها اضافه کنید، افتر افکت گزینه خوبی محسوب نمی‌شود. اپلیکیشن‌هایی مانند Premiere Pro، Avid و Final Cut Pro برای مدیریت مقادیر زیادی از محتوای ویدئویی طراحی شده‌اند. تمرکز این نرم‌افزارها روی دست‌کاری آسان و پلی‌بک کارآمد ویدئوهای با وضوح بالا و پردازش حجیم رسانه‌ها با نرخ بیت داده بالا است.

پنل تایم لاین در افتر افکت به این منظور طراحی شده است که کاربر بتواند محتوا را به صورت عمودی روی همدیگر قرار دهد و با لایه‌های فوقانی و تحتانی کار کند. نرم‌افزار ادیت ویدئو معمولاً به شما این امکان را می‌دهد که محتواها را روی همدیگر قرار دهید، اما روش کار ادیت ویدئو به طور معمول با قرارگیری عمودی صداها و کلیپ‌ها صورت نمی‌گیرد. اگر به دنبال آشنایی با ادیت ویدئو و فیلم‌سازی هستید در این صورت باید افتر افکت را به عنوان یک نرم‌افزار پشتیبانی در نظر بگیرید که به ساخت گرافیک‌های هم پوشان کمک می‌کند که منجر به افزایش کیفیت تولید می‌شود.

نرم‌افزارهای شخص ثالث برای افتر افکت

چندین روش برای بهبود گردش‌کار در افتر افکت وجود دارد که برخی از آن‌ها از طریق پلاگین‌های جانبی هستند. شما می‌توانید ابزارهای اضافی به افتر افکت اضافه کنید که منجر به بهبود و تکمیل کارکردهای آن می‌شوند. برخی اوقات این ابزارها از طریق خودکار سازی فرایندها و افزایش کارآمدی گردش‌کار به شما کمک می‌کنند. در ادامه مقاله معرفی نرم افزار افتر افکت با این ابزارها بیشتر آشنا می‌شویم.

اسکریپت‌ها و اکستنشن‌ها

اسکریپت‌ها و اکشن‌ها به خودکار سازی قابلیت‌های افتر افکت می‌پردازند. با این حال آن‌ها تنها می‌توانند آنچه را از قبل درون افتر افکت وجود دارد خودکارسازی کنند و از این رو قابلیت جدیدی علاوه بر آن چه افتر افکت خود ارائه می‌کند در اختیار شما قرار نمی‌دهند.

با این که اسکریپت‌ها و اکشن‌ها دارای رابط‌های کاربری بسیار متفاوتی هستند، اما اسکریپت‌ها به طور معمول بسیار ابتدایی هستند و تنها از عناصر UI که به صورت بومی در افتر افکت وجود دارند بهره می‌گیرند. با این حال اکستنشن‌ها از HTML5، جاوا اسکریپت و CSS برای خلق عناصر UI پیچیده‌تر استفاده می‌کنند. گرچه در نهایت اکستنشن‌ها نیز یک اسکریپت را درون افتر افکت اجرا می‌کنند، اما می‌توانند به روش کاربرپسندتر و مطلوب‌تری ساخته شوند.

آشنایی با افتر افکت

پلاگین‌ها

پلاگین‌ها ماژول‌های نرم‌افزاری کوچکی هستند که یک کارکرد به اپلیکیشن اضافه می‌کنند. جلوه‌ها در افتر افکت به صورت پلاگین‌هایی از سوی آدوبی پیاده‌سازی شده‌اند و برخی قابلیت‌ها برای ایمپورت و کار کردن با فرمت‌های فایل خاص عرضه شده است. با این حال، پلاگین‌ها تقریباً به طور کامل از سوی توسعه‌دهندگان شخص ثالث توسعه می‌یابند و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار اصلی نقشی در این فرایند ندارند.

آدوبی به توسعه‌دهندگان بیرونی اختیار داده است تا ابزارهایی بسازند که بتوانند درون افتر افکت استفاده شوند. هم اینک پلاگین‌های زیادی برای افتر افکت وجود دارند. بخش عمده‌ای از این پلاگین‌ها درواقع اسکریپت‌های ساده‌ای هستند که به افزایش سرعت گردش کار کمک می‌کنند.

گردش کار افتر افکت

گردش کاری که در افتر افکت استفاده می‌شود، مقصود بسیار متفاوتی نسبت به نرم‌افزار Premiere Pro دارد. ما در Premiere Pro به مرتب‌سازی تعداد زیادی کلیپ می‌پردازیم و آن‌ها را به تایم لاین اضافه کرده و به بخش‌های کوچک برش می‌دهیم تا محتوایی طولانی خلق کنیم.

افتر افکت به طور معمول برای انیمیشن‌های کوتاه استفاده می‌شود که بخش‌های خاصی به صورت لایه اضافی روی ویدئوی اصلی اضافه می‌کند. برای مثال می‌توان به آگهی‌های مختلف اشاره کرد که متن‌هایی مانند نمایش مبلغ روی تصویر اصلی نمایش می‌یابند. این متن‌ها وارد فیلم شده و با استفاده از طراحی گرافیکی برای نمایش اطلاعات بر مخاطب تأثیر می‌گذارند.

افتر افکت در پخش رسانه‌ها کارکرد چندان خوبی ندارد و ابزارهایی که ارائه می‌کند به طور عمده برای دست‌کاری روش نمایش و حرکت گرافیک‌ها تمرکز یافته است. این ابزارها در Premiere Pro برای کار با کلیپ‌های ویدئویی در تایم لاین، زمان‌بندی مجدد آن‌ها و برش صوت مناسب‌سازی شده‌ا‌ند.

چگونه افتر افکت را یاد بگیریم؟

سخن پایانی

آدوبی افتر افکت نرم‌افزاری برای خلق گرافیک‌های متحرک و جلوه‌های ویژه است که در ویدئو، محتوای آنلاین و ارائه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. افتر افکت برای هر دو سیستم عامل ویندوز و مک ارائه شده است و به طور گسترده‌ای در زمینه پست‌ پروداکشن محصولات تلویزیونی و سینمایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین از آن برای خلق جلوه‌های ویژه، و انیمیشن نیز استفاده می‌شود. در این مقاله با عنوان معرفی نرم افزار افترافکت تلاش کردیم به معرفی نرم افزار افتر افکت و ویژگی‌ها و قابلیت‌های آن بپردازیم. تا شما را با امکانات این نرم‌افزار فوق‌العاده آشنا سازیم.

نوشته آشنایی با افتر افکت اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%b1-%d8%a7%d9%81%da%a9%d8%aa/feed/ 0
سینما فوردی چیست ؟ https://www.rojinsoft.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d9%85%d8%a7%d9%81%d9%88%d8%b1%d8%af%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%8c-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-cinema-4d/ https://www.rojinsoft.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d9%85%d8%a7%d9%81%d9%88%d8%b1%d8%af%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%8c-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-cinema-4d/#respond Thu, 18 Jun 2020 01:07:12 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3436 نوشته سینما فوردی چیست ؟ اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>

سینمافوردی چیست، معرفی نرم افزار Cinema 4D

معرفی نرم افزار سینما فوردی – Cinema 4D
سینما فوردی یا همان چهار بعدی، نرم افزاری کاربردی برای مدل‌سازی ۳ بعدی (چند ضلعی)، انیمیشن، موشن گرافیک و رندرینگ به حساب می‌آید و به وسیله‌ی شرکت مکسون (MAXON Computer GmbH) در آلمان ارائه شده است. سینما چهار بعدی ابزارهای جامع و قدرتمندی را در برمی‌گیرد که به کاربران در ساخت اثر سه بعدی آن ها کمک می‌کند تا به نتیجه‌ای خیره‌کننده برسند. سینما فوردی، بستر مناسبی را هم برای افراد حرفه‌ای و هم مبتدی در نظر گرفته و اعتبار بالای این نرم افزار باعث شده تا نامش در میان سایر برنامه‌های مشابه بدرخشد.

بررسی اجمالی نرم افزار سینما فوردی
لوگوی cinema 4dشرکت MAXON چهار مدل از برنامه سینما فوردی ارائه کرده است: یک برنامه Cinema 4D ‘Prime’ اصلی، یک نسخه ‘Broadcast’ با ویژگی های موشن گرافیک اضافی، نسخه ‘Visualize’ که قابلیت هایی برای طراحی معماری ارائه می دهد و ‘Studio’ که شامل تمام این موراد است.

در سال ۲۰۱۴، پنجمین مدل سینما فوردی یعنی “lite” عرضه شد که به همراه Adobe After Effects Creative Cloud 2014 آمده است و به عنوان یک نسخه مقدماتی عمل می کند و بسیاری از ویژگی های آن عرضه نشده است. این بخشی از یک همکاری جدید بین دو شرکت است که یک پلاگین جدید شرکت MAXON به نام CINEWARE به تمام این مدل ها اجازه می دهد یک Workflow روان با After Effects بسازند. مدل “Lite” وابسته به After Effects CC  است و برای اجرا به آخرین برنامه نیاز دارد و تنها به عنوان یک مولفه به  همراه After Effects CC 2014  توسط شرکت Adobe به فروش می رسد.در ابتدا سینما فوردی برای کامپیوترهای Amiga در اوایل دهه ۱۹۹۰ توسعه یافت و سه نسخه اول برنامه تنها برای آن پلتفرم عرضه شدند. اما در ورژن ۴، شرکت MAXON به خاطر دست یافتن به مخاطبان بیشتر و ناپایداری رو به رشد بازار کامپیوترهای Amiga به خاطر ورشکستگی شرکت کومودور، برنامه را برای کامپیوترهای Windows و Macintosh  هم عرضه کرد.

نرم افزار سینما ۴ بعدی در بازی های کامپیوتری

نرم افزار سینما چهاربعدی دارای جعبه ابزاری کامل برای طراحی محیط و شخصیت‌ها، نقاشی بافت‌های پر جزئیات و اضافه کردن تصاویر متحرک پیچیده است.

  • نرم افزار سینما ۴ بعدی از فایل‌های فرمت FBX پشتیبانی می کند. تقریباً تمامی موتورهای بازی‌ها از این فرمت برای وارد کردن محیط و کاراکترهای انیمه شده استفاده می‌کنند.
  • BodyPaint 3D از دیگر کاربردهای نرم افزار سینما ۴ بعدی به حساب می‌آید. با استفاده از ویرایشگر UV، طراحی‌ها را باز کرده و به طور مستقیم در نمای دو بعدی یا سه بعدی برنامه نقاشی کنید. صورت‌ها و سایر جزئیات شخصیت‌ها را مستقیماً بر روی طرحتان بچسبانید یا اینکه از طرح خروجی گرفته و در فتوشاپ، ویرایش‌های مورد نظر را بر روی آن اعمال کرده و دوباره آن را به مدل خود اضافه کنید.

نرم افزار سینما ۴ بعدی در مصورسازی های فنی

نرم افزار سینما چهار بعدی نقشی اساسی در تصویرسازی پزشکی دارد و انتخابی عالی برای مصورسازی‌های فنی به شمار می‌رود. نقش جعبه ابزار MoGraph همانقدر که در ساخت سلول‌های پیچیده ارزشمند است، در گرافیک‌های پخش انتزاعی نیز اهمیت دارد.

نرم افزار سینما ۴ بعدی در معماری

در معماری، شما از سنگ و فلز به عنوان زیربنای طرح خلاقانه‌تان استفاده می‌کنید. اما فروش ایده بر پایه‌ی یک طرح ذهنی می‌تواند کار سختی باشد و روند آسان کار با سینما ۴ بعدی، به شما کمک می کند تا به مفاهیم و تصورات ذهنی‌تان در قالب عکس یا انیمیشن جان ببخشید. نقشه و طراحی‌هایتان را با استفاده از Sketch and Toon rendering به نمایش دربیاورید تا مخاطبتان بتواند راحت‌تر آنچه در ذهنتان می‌گذرد را به چشم ببیند. همچنین می‌توانید حرکت و تغییر مکان را به کناره‌های اشیای دارای شکاف اضافه کنید و اجسام را واقع گرایانه تر به تصویر بکشید.

  • Real-time viewport، سینما چهاربعدی، افکت‌های متنوعی را در برمی‌گیرد و به کمک آن می‌توانید برای تأیید مشتری، به صورت پیش‌نمایش رندر بگیرید یا در عرض چند دقیقه، از آن خروجی نهایی استخراج کنید.
  • جعبه ابزار MoGraph، این امکان را به وجود آورده تا هزاران کپی از اجسام تهیه کنید که می‌توانند به حرکت نیز دربیایند. چه بخواهید ورزشگاهی را با ۸۰،۰۰۰ تماشاگر یا تپه‌ای را با گل‌هایی پر کنید که کاملاً واقعی به نظر می‌رسند، این کاربرد سینما ۴ بعدی به کمکتان می‌آید و این کار را به طور خودکار و بدون هنگ کردن کامپیوترتان انجام می‌دهد.
  • Color Variation، زمانی کارایی خودش را نشان می‌دهد که بخواهید صحنه‌هایی را به طور اتوماتیک خلق کنید که واقعی به نظر می‌رسند و شامل رنگ‌های مختلفی از سنگ‌ها و برگ درختان می‌شوند. در این موقعیت، تفاوت بین یک رندر ساده و معمولی و استفاده از این کاربرد سینما ۴ بعدی کاملاً محسوس است.
  • Polygon Reduction، ابزاری است که به عنوان یک مولد به شما اجازه می‌دهد تا پیچیدگی اجسام را پایین بیاورید و در عین حال، بر روی نقاطی کنترل داشته باشید که جزئیات آن‌ها باید حفظ شود. به این شکل، سرعت رندر گرفتن شما بالاتر رفته و کمتر از حافظه‌ی سیستمتان استفاده می‌شود.
  • با استفاده از Projection Man، می‌توانید در زمان تبدیل عکس به انیمیشن ۳ بعدی صرفه‌جویی کنید. چه بخواهید تغییرات اعمال شده در یک ساختمان بازسازی شده را نشان دهید یا بر روی یک پروژه‌ی محوطه‌سازی کار کنید، این کاربرد سینما ۴ بعدی به کمکتان خواهد آمد.

نرم افزار سینما ۴ بعدی در تبلیغ و طراحی

جعبه ابزارهای متنوع و تلفیق برنامه سینما ۴ بعدی با فتوشاپ و ایلوستریتور، کاربران این نرم افزار را قادر کرده تا اثری منحصر به فرد را از خود به جای بگذارند.

  • جعبه ابزار Modeling نرم افزار سینما چهاربعدی به ۲ صورت پروسیجرال (procedural) و چند ضلعی (polygonal) انجام می‌شود و ایجاد مدل‌های واقعی و انتزاعی به این صورت راحت‌تر شده است. چند ضلعی‌ها را کشیده و هر طور که مد نظرتان است آن‌ها را تغییر دهید تا به کمک آن‌ها هر شکل دیگری را به وجود بیاورند که در ذهن دارید.
  • Content Browser شامل کتابخانه‌ای از پیش‌تنظیم‌ها می‌شود و به کمک این کاربرد سینما ۴ بعدی می‌توانید مصورسازی محصولتان را با کیفیتی بالا به انجام برسانید.
  • تایپوگرافی دقیق این برنامه در خلق متن‌های ۳ بعدی جالب تأثیر بسزایی دارد. فونت مورد نظر را در حالت پیش نمایش مشاهده کرده و ارتفاع، فاصله، مقیاس و سایر تنظیمات آن را در حالت سه بعدی تغییر دهید. تمامی این تنظیمات تا لحظه‌ی آخر قابل اصلاح هستند و نگرانی از این بابت وجود ندارد.

موتورهای رندر فرعی سینما فوردی

از سال ۲۰۱۴، این موتورهای رندر و اتصالات فرعی به عنوان پلاگین ها برای سینما فوردی موجود هستند.

– FinalRender Stage 2.0 SP4 از شرکت Cebas Computer GmbH
– رندرر کارت گرافیک FurryBall
– FryRender از شرکت RandomControl
– Indigo Renderer، یک رندرر unbiased واقع گرایانه
– Krakatoa از شرکت Thinkbox Software
– Maxwell Render از شرکت Next Limit Technologies
– mental ray & iray از شرکت at² GmbH
– Octane Render، یک رندرر unbiased تسریع شده توسط GPU  از شرکت oToy
– Pixar Renderman Connection Cineman از شرکت MAXON Computer GmbH
– SunFlow
– V-ray (Vray4C4D)
– Corona Renderer
– Arnold Renderer (C4DtoA)

در ویدیوی زیر با تیم مانی سافت به معرفی نرم افزار Cinema 4D می پردازیم و میبینیم که بطور کل سینمافوردی چیست و برای چه کاربردهایی میتوان از آن استفاده کرد. در این ویدیو که همراه با زیرنویس فارسی هم هست، متوجه می شوید که چرا سینمافوردی ساده ترین نرم افزار سه بعدی برای انجام کار حرفه ای سطح بالا می باشد. با کاربردهای این برنامه آشنا می شوید، کارهای متفاوتی که در صنایع مختلف با این نرم افزار انجام شده را می بینید و بهتر درک می کنید که با این ابزار تا چه اندازه میتوانید به خلاقیت و ایده های خود حیات بدهید.

نوشته سینما فوردی چیست ؟ اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d8%b3%db%8c%d9%86%d9%85%d8%a7%d9%81%d9%88%d8%b1%d8%af%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%8c-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-cinema-4d/feed/ 0
کاربرد ترانزیشن  Morph Cut در پریمیر پرو https://www.rojinsoft.ir/morph-cut-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%b2%db%8c%d8%b4%d9%86/ https://www.rojinsoft.ir/morph-cut-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%b2%db%8c%d8%b4%d9%86/#respond Wed, 17 Jun 2020 23:55:49 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3430 نوشته کاربرد ترانزیشن  Morph Cut در پریمیر پرو اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
با تیم مانی سافت همراه باشید، دراین مطلب به کاربرد ترانزیشن  Morph Cut در پریمیر پرو  – Premiere pro CC می پردازیم . ترانزیشن Morph Cut برای اولین بار در NAB 2015 توسط Adobe معرفی شد و در نسخه های ۲۰۱۵ به بعد این افکت وجود دارد . 

ترانزیشن Morph Cut در پریمیر پرو

ترانزیشن Morph Cut برای اولین بار در NAB 2015 توسط Adobe معرفی و یکی از ویژگی های جذاب و مهمی است  که  به پریمیر  اضافه شده است و می تواند برای اهالی تدوین و میکس و کلیپ سازی و عروسی و صدا و سیما و دوستانی که در زمینه رسانه فعال هستند بسیار کاربردی باشد . به طور مثال در تایم لاین خود ویدئوهای بسیار زیادی از صحبت های یک کاراکتر دارید و در بخش های مختلفی مجبور به ایجاد برش شده اید و این برش ها باعث شده که توالی رفتاری  و حرکتی کاراکتر دچار پرش ، وقفه و قطعی شود .

این برخلاف میل شماست  چون تمایل دارید که یک سکانس روان و بدون جهش در چهره کاراکتر داشته باشید . افکت جدید Morph Cut  کمک خواهد کرد  که ویدئو های برش خورده را به همدیگر Morph یا به نرمی با همدیگر ادغام کنید و از یک برش به برش بعدی بصورت نرم منتقل شوید . به بیان دیگر این افکت باعث میشود خطوط شکسته را به منحنی های نرم شده تبدیل کنید . این افکت بین ویدئوهایی که برش خورده هستند، شبیه یک ترانزیشن قرار میگیرد . این روند ساده تر از همیشه است!

نوشته کاربرد ترانزیشن  Morph Cut در پریمیر پرو اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/morph-cut-%d8%aa%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%b2%db%8c%d8%b4%d9%86/feed/ 0
میکروفون‌های‌ کنترلر PS5 و توانایی تشخیص صدای کاربر و محیط https://www.rojinsoft.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%81%d9%88%d9%86%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%e2%80%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1-ps5-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c/ https://www.rojinsoft.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%81%d9%88%d9%86%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%e2%80%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1-ps5-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c/#respond Mon, 08 Jun 2020 10:40:05 +0000 https://www.rojinsoft.ir/?p=3357 نوشته میکروفون‌های‌ کنترلر PS5 و توانایی تشخیص صدای کاربر و محیط اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>

از آن جا که بچه های تیم مانی سافت اهل بازی هستن اطلاعات خودشون رو با دیگران به اشتراک میزارن که حال و هوای گیمینگ هم بروزرسانی بشه ، این متن هم یکی از نویسندگان تیم که خبره و خوره بازی هست زحمتش رو کشیده و به اشتراک گزاشته . کنترلر کنسول پلی‌استیشن ۵ سونی دارای میکروفون‌ هایی است که می‌توانند منابع صوتی مختلف را شناسایی کنند و صدای محیط را از صدای کاربر تشخیص دهند.

سونی مدتی پیش به‌صورت رسمی کنترلر پلی‌اسیتشن ۵ را با نام دوال سنس (DualSense) و قابلیت‌های متنوع رونمایی کرد. کنترلر جدید سونی به‌لطف میکروفون‌ های داخلی خود می‌تواند صدا را ضبط کند. بدین‌ترتیب برای نخستین‌بار می‌توان بدون نیاز به هدست، با بازیکنان دیگر صحبت کرد. برخلاف شایعات پیشین کنترلر DualSense به‌جای یک میکروفون، چند ماژول ضبط صدا در بطن خود دارد.
براساس طرحی که چند ماه پیش به ثبت رسیده بود می‌دانیم کنترلر پلی‌استیشن ۵ حداقل از ۳ میکروفون با چیدمان خطی بهره می‌برد. آن‌ها در کنار یکدیگر کار می‌کنند و هدفشان تشخیص منبع صدا است. میکروفون‌های کنترلر می‌توانند با استفاده از سنسورهای متعدد، صدای محیط را از صدای کاربر جدا کرده و هرگونه نویز اضافی را از آن حذف کنند. هر یک از میکروفون‌ها صدا را به‌صورت جداگانه ضبط می‌کند و با تحلیل و بررسی این صداهای ضبط شده، میکروفون‌ها می‌توانند صدای اضافی محیط را تشخیص دهند و آن را حذف کنند.

وقتی که تعداد میکروفون‌های حاضر در ردیف ۳ عدد یا بیشتر از آن باشد، امکان تشخیص موقعیت مکانی منبع صدا هم فراهم می‌شود. بدین‌ترتیب که میکروفون‌ها بر حسب فاصله‌شان از یکدیگر، هر یک صدایی ضبط می‌کنند که به میزان ناچیزی از دیگری متفاوت است. با تحلیل این داده‌ها کنترلر می‌تواند حتی مکان منبع صدا را هم مشخص کند.

با توجه به این داده‌ها و اطلاعاتی که از نحوه‌ی قرارگیری و زاویه‌ی خود کنترلر و ردیف میکروفون‌ها ثبت شده‌اند (که با توجه به سنسورها و روش‌های موقعیت‌یابی مشخص می‌شود)، موقعیت منبع صدای اصلی و دیگر صداهایی که از محیط می‌آیند مشخص و از هم تفکیک کند. بدین‌ترتیب حتی امکان حذف صداهای ناگهانی به‌گوش ‌رسیده از سایر بخش‌های فضا نیز فراهم می‌شود.

براساس طرح سونی، وقتی چندین کنترلر در یک فضا باشند، کنترلر دوال‌سنس می‌تواند از جابه‌جا شدن صداها جلوگیری کند. میکروفون‌های این کنترلر می‌توانند از طریق متعادل کردن سطوح مختلف صدا، به‌طور ویژه روی کاربر خود تمرکز کنند. برای مثال وقتی که قصد دارید با یکی از دوستانتان با پلی‌استیشن ۵ بازی کنید و دو کنترلر در اختیار دارید، صدای شما از طریق کنترلر دوستتان منتقل نمی‌شود و برای دیگر هم‌تیمی‌هایتان مشکلات صوتی ایجاد نمی‌کند؛ بلکه هر کنترلر قادر است صدای صاحب خود را تشخیص دهد و آن را بدون صداهای مزاحم به گوش دیگران برساند.

هنگامی‌که چندین کنترلر مورد استفاده قرار می‌گیرند، داده‌های مربوط به صدای ضبط شده از هر یک از کنترلرها در کنار یکدیگر تحلیل و بررسی می‌شوند و می‌توان با اضافه کردن اطلاعات محل قرارگیری و زاویه‌ی کنترلر به آن‌ها، مکان قرار گرفتن منبع صدای اصلی را با بالاترین سطوح از دقت شناسایی کرد.

براساس طرح سونی، قرارگیری میکروفون‌ها درون کنترلر به‌جای کنسول، مزایای بیشتری دارد و به‌صرفه‌تر است. نزدیک بودن به منبع تولید صدا باعث می‌شود کنترلرها بتوانند با دقت بسیار بهتری روی کاربر خود تمرکز کنند و تجربه‌ی او را ارتقا دهند؛ تجربه‌ای که کاربران می‌توانند پس از عرضه‌ی پلی‌استیشن ۵ در فصل تعطیلات سال ۲۰۲۰ از آن بهره‌مند شوند.

نوشته میکروفون‌های‌ کنترلر PS5 و توانایی تشخیص صدای کاربر و محیط اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%81%d9%88%d9%86%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%e2%80%8c-%da%a9%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%84%d8%b1-ps5-%d9%88-%d8%aa%d9%88%d8%a7%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c/feed/ 0
ویندوز ۱۰ مخصوص تدوین و میکس https://www.rojinsoft.ir/%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-10-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%d8%aa%d8%af%d9%88%db%8c%d9%86-%d9%88-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3/ https://www.rojinsoft.ir/%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-10-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%d8%aa%d8%af%d9%88%db%8c%d9%86-%d9%88-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3/#respond Mon, 26 Feb 2018 07:42:56 +0000 http://sw-themes.com/porto_dummy/?p=1354 یکی از جذاب‌ترین و پر‌امکانات‌ترین نسخه‌های ویندوز از آغاز تاکنون، بدون شک ویندوز ۱۰ مایکروسافت است، این نسخه از هر لحاظ نسبت به نسخه‌های قبل پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. در حال حاضر و تا پایان سال ۲۰۱۷ صد‌ها میلیون کاربر در سراسر دنیا سیستم کامپیوتری خود را به آخرین نسخه ویندوز، مایکروسافت یعنی ویندوز ۱۰

نوشته ویندوز ۱۰ مخصوص تدوین و میکس اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
یکی از جذاب‌ترین و پر‌امکانات‌ترین نسخه‌های ویندوز از آغاز تاکنون، بدون شک ویندوز ۱۰ مایکروسافت است، این نسخه از هر لحاظ نسبت به نسخه‌های قبل پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. در حال حاضر و تا پایان سال ۲۰۱۷ صد‌ها میلیون کاربر در سراسر دنیا سیستم کامپیوتری خود را به آخرین نسخه ویندوز، مایکروسافت یعنی ویندوز ۱۰ تجهیز کرده‌اند و این روند روبه‌رشد با توجه به آمار‌ها همچنان ادامه دارد.

اما زمانی که یک کاربر به سراغ نصب ویندوز ۱۰ می‌رود قطعا یکی از موضوعاتی که با آن مواجه می‌شود، نسخه ها و ویرایش‌های متعدد این ویندوز است که قطعا سوالاتی را در ذهن کاربر ایجاد خواهد کرد. سوالاتی از قبیل اینکه این نسخه‌ها چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند و کدامیک مناسب‌تر است.

گفتنی است؛ نسخه ویندوز ۱۰ شرکت مایکروسافت سه ویرایش اصلی دارد که به ترتیب Home، Pro و Enterprise نامگذاری شده‌اند. در ادامه به بررسی این ویرایش‌ها خواهیم پرداخت.

Windows 10 Home

این نسخه از ویندوز ۱۰، ویرایش خانگی این سیستم عامل است. باید گفت کم امکانات‌ترین و البته ارزان‌ترین نسخه ویندوز ۱۰، همین ویرایش خانگی به شمار می‌رود. ویرایش خانگی مخصوص کاربرانی است که کارهای تجاری با سیستم عامل خود انجام نمی‌دهند و به طبع تامین امنیت اطلاعات نیز برای آنها چندان مهم نیست. این گروه از افراد تفاوت بین ویرایش‌های مختلف ویندوز ۱۰ برایشان ملموس نیست.

اما از طرفی گیمرها و مخصوصا کاربران کنسول Xbox One بهتر است از ویندوز ۱۰ Home استفاده نمایند؛ چرا که این ویرایش امکان همگام سازی میان حساب‌های لایو مایکروسافت را فراهم می‌کند، در نتیجه کاربر می‌تواند کنترل نسبتا ویژه‌ای به وسیله کامپیوتر شخصی بر روی کنسول بازی خود داشته باشد.

Windows 10 Pro

اگر شما جزو آن دسته از کاربرانی هستید که یک تجارت هر چند کوچک دارید و به وجود یک دستیار بی‌نقص نیازمندید، ویرایش پرو ویندوز ۱۰ گزینه ایده آلی برای شما به شمار می‌رود. ویرایش پرو علاوه‌بر اینکه همه ویژگی‌های نسخه خانگی را در خود جای داده است، ویژگی‌های متعدد دیگری نیز برای کاربران حرفه‌ای خود فراهم می‌کند.

شرکت مایکروسافت آپدیت‌های ویژه‌ای برای دو ویرایش پرو و اینترپرایز در نظر گرفته است که باعث می‌شود ویندوز هر بار بهتر از قبل برای صاحبان کسب و تجارت در دسترس باشد. همچنین این نسخه بروزرسانی امنیتی بیشتری نیز دربرخواهد شد تا با پوشش حفاظتی چند لایه، از اطلاعات، هویت، دستگاه‌ها و اپلیکیشن‌های شما محافظت کند.

اگر شما جزو آن دسته از کاربرانی هستید که همزمان از دستگاه‌‎های مختلفی اعم از ویندوزی و غیر ویندوزی مانند گوشی های هوشمند، تبلت‌ها و کامپیوترهای شخصی در کنار ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنید، ویرایش پرو گزینه مناسب برای شما است. همچنین  اگر از کاربران حرفه‌ای سیستم عامل ویندوز مایکروسافت محسوب می‌شوید، و امنیت اطلاعات برای شما اهمیت ویژه‌ای دارد، بهتر است از ویرایش پرو ویندوز ۱۰  استفاده نمایید.

Windows 10 Enterprise

ویرایش Enterprise ویندوز ۱۰ مایکروسافت نسبت به نسخه پرو امکانات بیشتری دارد و کامل‌تر محسوب می‌شود. در این ویرایش همانطور که از نام آن نیز مشخص است؛ مایکروسافت امکانات ویژه‌ای برای سازمان‌ها و موسسات فراهم کرده است. گفتنی است؛ امنیت این ویرایش در بالاترین سطح خود قرار دارد و ویژگی‌ها در ویرایش Enterprise به گونه‌ای است که برای تجارت‌های بزرگ و ارگان‌ها کاملا مناسب است.

Enterprise گران‌ترین نسخه از ویندوز ۱۰ محسوب می‌شود. این ویرایش با توجه به ویژگی‌هایی که دارا است احتمالا از پایداری بیشتری برخوردار است، اما قطعا ویژگی‌های مضاعف این نسخه نسبت به Pro برای کاربران حرفه‌ای و گیمرها سودی نخواهد داشت.

Windows 10 Enterprise نسخه‌ای به روز شده از ویندوز ۱۰ پرو به همراه قابلیت Long Term Servicing Branch می‌باشد. این نسخه از ویندوز برای بسیاری از سازمان‌ها به عنوان بهترین ورژن ویندوز ۱۰  در نظر گرفته می‌شود. چرا که با قابلیت LTSB می‌توان بدون ایجاد تغییر اساسی در عملکرد ویندوز ۱۰، اقدامات امنیتی جدید را پیاده سازی کرد.

جالب است بدانید ویندوز ۱۰ Enterprise خود در ۲ نسخه E3 و E5 ارائه می‌شود. نسخه E3 تمام ویژگی‌های گفته شده به همراه قابلیت Microsoft Desktop Optimization Pack را دارا می‌باشد. با استفاده از این قابلیت، مدیران می‌توانند سیستم عامل تمامی کارمندان خود را کنترل نمایند.

E5 تمام قابلیت‌های Enterprise E3 به همراه نسخه کاملی از Windows Defender (Windows Defender Advanced Threat Protection) را دارا می‌باشد.

توجه: در صورتی که قصد استفاده از ویندوز ۱۰ Enterprise را دارید، باید در ابتدا ویندوز ۱۰ پرو را خریداری و نصب کنید. سپس از طریق خرید لایسنس، آن را به Enterprise ارتقا دهید.

ویندوز ۱۰ اجوکیشن (Windows 10 Education)

ویندوز ۱۰ اجوکیشن تمام قابلیت‌های ویندوز ۱۰ اینترپرایز را با تمرکز بر نیاز دانش آموزان، معلمان و افرادی از این قبیل، به جز LTSB دارا می‌باشد. استفاده از این نسخه از ویندوز تنها با مجوز رسمی امکان پذیر می‌باشد.

ویندوز ۱۰ اس (Windows 10 S)

مهمترین نکته‌ای که در خصوص ویندوز ۱۰ اس می‌توان بیان کرد، تفاوت آن در برنامه‌ها و مرورگر پیش فرض آن است. به عبارت دیگر، برنامه‌هایی که در این نسخه از ویندوز ۱۰ اجرا می‌شوند، حتما باید Microsoft Store دانلود شده باشند. از طرف دیگر، مرورگر پیش فرض در این ویندوز Edge می‌باشد که غیر قابل تغییر است. افرادی که ویندوز ۱۰ Home و ویندوز ۱۰ پرو استفاده می‌کنند، می‌توانند سیستم عامل خود را به این ورژن تغییر دهند.

کدام نسخه ویندوز ۱۰ بهتر است ؟

با توجه به انواع ورژن ویندوز ۱۰ که در اینجا معرفی کردیم، می توان گفت که پاسخ کدام نسخه ویندوز ۱۰ بهتر است ، به نیاز شما بستگی دارد. چرا که هر یک از این ورژن‌ها، برای گروه های مختلفی از افراد با نیازهای متفاوت طراحی شده‌اند. بنابراین، قبل از اینکه نسخه‌ای از ویندوز را خریداری کرده و یا دانلود نمایید، حتما ابتدا ویژگی‌های هریک را مطالعه کرده و متناسب با سخت افراز و نیازتان، یکی را نصب نمایید.

اما: تیم مانی سافت

با گذشت سالیان زیاد استفاده از انواع مختلف ویندوز و بازخورد کاربرانی که از محصولات ما استفاده کرده اند و سپس تست بر روی سیستم های متعدد انواع مختلف

ویندوز ۱۰ مخصوص میکس و مونتاژ فیلم

ویندوز ۱۰ مخصوص آفیس و تایپ و اداری

ویندوز ۱۰ مخصوص بازی و استریم گیم

را برای شما عزیزان آماده کرده که با خیال راحت و سازگاری کامل با سیستم شما هماهنگ میشوند، ویندوزهایی بدون دستکاری و بهینه شده اصلی به همراه پشتیبانی کامل از محصول خریداری شده .

نصب ویندوز ۱۰ ورژن ۶۴ بیتی یا ۳۲ بیتی؟

بعد از اینکه بهترین ورژن ویندوز ۱۰ مخصوص کار خود را انتخاب کردید، باید نسخه بیتی ویندوز مد نظرتان را انتخاب کنید. برای انتخاب ورژن مورد نیاز، باید به سخت افزار سیستمتان توجه کنید. پردازنده اصلی‌ترین بخش هر سیستمی است که در انتخاب نسخه بیتی ویندوز، نقش مهمی ایفا می‌کند. ویندوز ۱۰ توسط مایکروسافت در ۲ نسخه ۳۲ و ۶۴ بیتی ارائه می‌شود. معمولا نسخه ۳۲ بیتی برای پردازنده‌های قدیمی و نسخه ۶۴ بیتی برای پردازنده‌های جدیدتر استفاده می‌شود.

به عنوان یک قاعده کلی اما نه حتمی، می‌توان گفت که اگر سیستم شما بعد از سال ۲۰۰۷ ساخته شده باشد، احتمالا باید نسخه ۶۴ بیتی ویندوز را انتخاب نمایید. چرا که با استفاده از این این ورژن ویندوز، می‌توانید از سیستم خود در سریع‌ترین و کارآمدترین حالت ممکن استفاده کنید.

به خاطر داشته باشید که در نسخه ۶۴ بیتی می‌توانید از نرم‌افزارهایی که برای ورژن ۳۲ بیتی ساخته شده‌اند، استفاده کنید.

جهت اطلاع از اینکه سیستم شما از کدام یک از نسخه‌های بیتی ویندوز پشتیبانی می‌کند، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • روی Start رفته و راست کلیک کنید.
  • System را انتخاب کنید.
  • روی system info کلیک کنید.
  • در صفحه ای که برایتان نماش داده می‌شود، نوع پردازنده به همراه نسخه بیتی سیستم عامل برایتان نمایش داده می‌شود. در صورتی که پردازنده شما مبتنی بر x86 باشد، باید ورژن ویندوزی که انتخاب می‌کنید، ۳۲ بیتی باشد. در غیر این صورت، باید ویندوز ۶۴ بیتی نصب نمایید.

 

نوشته ویندوز ۱۰ مخصوص تدوین و میکس اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b2-10-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%d8%aa%d8%af%d9%88%db%8c%d9%86-%d9%88-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3/feed/ 0
بهترین برنامه میکس و مونتاژ فیلم https://www.rojinsoft.ir/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3-%d9%88-%d9%85%d9%88%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%98-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85/ https://www.rojinsoft.ir/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3-%d9%88-%d9%85%d9%88%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%98-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85/#respond Mon, 26 Feb 2018 07:30:22 +0000 http://sw-themes.com/porto_dummy/?p=1344 بهترین نرم‌افزارهای ویرایش و تدوین فیلم فارغ از اینکه برای پلتفرم‌های مختلف ویدیو می‌سازید، فیلم‌ساز هستید یا صرفاً برای سرگرمی چنین کاری را انجام می‌دهید، خوشبختانه امروزه تعداد نرم‌افزارهای تدوین فیلم سر به فلک می‌زند. علاوه بر نرم‌افزارهای رایگان فوق‌العاده‌ای مانند DaVinci Resolve، حرفه‌ای‌ها معمولاً از نرم‌افزارهای پولی مانند Adobe Premiere Pro CC یا Final

نوشته بهترین برنامه میکس و مونتاژ فیلم اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
بهترین نرم‌افزارهای ویرایش و تدوین فیلم

فارغ از اینکه برای پلتفرم‌های مختلف ویدیو می‌سازید، فیلم‌ساز هستید یا صرفاً برای سرگرمی چنین کاری را انجام می‌دهید، خوشبختانه امروزه تعداد نرم‌افزارهای تدوین فیلم سر به فلک می‌زند. علاوه بر نرم‌افزارهای رایگان فوق‌العاده‌ای مانند DaVinci Resolve، حرفه‌ای‌ها معمولاً از نرم‌افزارهای پولی مانند Adobe Premiere Pro CC یا Final Cut Pro X یا Edius استفاده می‌کنند. هرکدام از این نرم‌افزارها از قابلیت‌های متعددی بهره می‌برند که حرفه‌ای شدن در آن‌ها زمان‌بر است، به همین خاطر بهتر است که برای انتخاب یکی از آن‌ها، دقت زیادی داشته باشید. در ادامه به‌صورت مختصر و مفید به بهترین نرم‌افزارهای تدوین فیلم نگاهی می‌اندازیم.

مبانی تدوین فیلم

نرم‌افزارهای تدوین فیلم می‌توانند پیچیده یا ساده باشند و تقریباً تمام آن‌ها از این ۴ بخش اصلی پشتیبانی می‌کنند: برش، اصلاح رنگ، افکت‌ها و ابزار تنظیم صدا. پیشرفته بودن این ابزارها در بیشتر موارد بستگی به قیمت نرم‌افزار دارد و هرچه قیمت برنامه مذکور بیشتر باشد، این قابلیت‌ها هم پیشرفته‌تر خواهند بود. در ادامه به‌صورت جداگانه به این ۴ بخش نگاهی می‌اندازیم.

برش – این روزها تقریباً تمام برنامه‌های مربوط به این موضوع، از تدوین غیرخطی پشتیبانی می‌کنند. در این نوع تدوین، کاربر می‌تواند انواع و اقسام فایل‌های ویدیویی را از پوشه‌های موردنظر روانه‌ی تایم‌لاین کند و سپس آن‌ها را با توجه به سلیقه‌ی خود در کنار یکدیگر قرار دهد. از آنجایی که این فرایند معمولاً بسیار وقت‌گیر است، بهترین برنامه‌ها از تعداد زیادی میان‌بر کیبورد پشتیبانی می‌کنند که سرعت این روند را افزایش می‌دهد. همچنین در این برنامه‌ها می‌توانید ویدیوهایی با رزولوشن‌های مختلف مانند ۱۰۸۰p و ۴K و حتی ۸K را کنار هم در یک تایم‌لاین قرار دهید. سرعت انجام این کار و حداکثر رزولوشن ویدیو خروجی تا حد زیادی به قدرت سخت‌افزاری کامپیوتر یا گجت مذکور بستگی دارد.

اصلاح رنگ – بعد از ویرایش و برش اولیه، حالا وقت اصلاح رنگ است تا شکل و شمایل فیلم دقیقاً مطابق انتظارات شما باشد. شرکت ادوبی یک برنامه جداگانه برای این موضوع به نام SpeedGrade CC را عرضه کرده ولی ابزار اصلاح رنگ موجود در Final Cut Pro و Premiere به اندازه‌ی کافی حرفه‌ای و جامع هستند. البته افرادی که به دنبال نرم‌افزار بسیار حرفه‌ای برای این موضوع هستند، معمولاً از DaVinci Resolve استفاده می‌کنند.

افکت‌ها – «افکت‌های بصری» (Visual effects) می‌توانند به‌سادگی افزایش سرعت ویدیو یا افزودن فیلترها باشند یا اینکه مثلاً با ترکیب ویدیوها و عناصر مختلف می‌توان افکت بصری خاصی را ایجاد کرد. آدوبی برای این کار برنامه‌ی After Effects CC را عرضه کرده که طرفداران بسیار زیادی دارد و اپل هم برای این کار برنامه‌ی Motion 5 را معرفی کرده است. در ضمن برای کارهای نه‌چندان پیچیده می‌توانید بر روی ابزارهای موجود در نرم‌افزارهای تدوین فیلم این دو شرکت هم حساب کنید. در نهایت باید به برنامه DaVinci Resolve اشاره کنیم که در داخل محیط خود از برنامه Fusion بهره می‌برد و در زمینه‌ی افکت‌های بصری حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

ابزار تنظیم صدا – بیشتر تدوین‌کنندگان فیلم معمولاً علاقه‌ی زیادی به تنظیم صدا پروژه‌های خود ندارند ولی تقریباً تمام پروژه‌ها حداقل به کمی تنظیم در زمینه‌ی صدا، نیاز دارند. به‌عنوان مثال در بخش‌های مختلف ویدیو احتمالاً باید بلندی صدا را تا حدی تنظیم کنید و افکت‌های ساده‌ای را بر روی آن‌ها قرار دهید. خوشبختانه، تمام نرم‌افزارهای معرفی‌شده در این فهرست از چنین قابلیت‌هایی بهره می‌برند و حتی برخی از آن‌ها تا حدی می‌توانند صداهای مزاحم مربوط به محیط را هم کاهش دهند.

سخت‌افزار

برنامه‌های تدوین فیلم معمولاً فشار زیادی بر کامپیوتر، گوشی یا تبلت وارد می‌کنند. تمام این نرم‌افزارها برای افزایش سرعت خود از پردازنده گرافیکی کامپیوتر هم استفاده می‌کنند. برای تدوین ساده و ابتدایی فیلم و صدا، می‌توانید چنین کاری را با کامپیوتر نسبتاً سریع با کارت گرافیک ساده و نه‌چندان پیشرفته انجام دهید. اما اگر می‌خواهید رنگ‌ها را اصلاح کنید و افکت‌هایی را بر ویدیو اعمال کنید و منتظر رندرهای طولانی‌مدت هم نمانید، پس بهتر است یکی از کارت‌های گرافیک پیشرفته ساخته شده توسط شرکت‌های انویدیا یا AMD خریداری کنید. هرچقدر سیستم شما قدرتمندتر باشد، کارهای مربوط به تدوین فیلم هم سریع‌تر انجام می‌شود.

اگر گیمر نباشید، احتمالاً تابه‌حال توجه چندانی به پردازنده گرافیکی موجود در تبلت یا گوشی هوشمند خود نشان نداده‌اید. ولی باید بگوییم که اپلیکیشن‌های حرفه‌ای زیادی برای تدوین فیلم عرضه‌شده که از بین آن‌ها می‌توانیم به Project Rush از شرکت آدوبی اشاره کنیم که مدتی پیش معرفی شد. برای اینکه بتوانید از تمام قابلیت‌های این اپلیکیشن و اپلیکیشن‌های دیگر به‌راحتی بهره ببرید، توصیه می‌کنیم که آیپد پرو یا گجت‌های اندرویدی مجهز به جدیدترین تراشه کوالکام که در حال حاضر اسنپ‌دراگون است، خریداری کنید.

بهترین نرم‌افزارهای دسکتاپ پولی

Adobe Premiere Pro CC 2018 – این نرم‌افزار اصلاً قیمت کمی ندارد ولی خوشبختانه به‌راحتی می‌توانید با بهره‌گیری از قسمت فروش فروشگاه مانی سافت  که ارائه‌شده با قیمت مناسب از این نرم‌افزار بهره ببرید. این برنامه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان بهترین نرم‌افزار تدوین فیلم موجود است و در کامپیوترهای ویندوزی و مبتنی بر macOS هم اجرا می‌شود.

برنامه Premiere به‌راحتی می‌تواند پروژه‌های موجود در فتوشاپ یا افتر افکت را به محیط داخلی خود منتقل کند. همچنین این نرم‌افزار تقریباً از تمام فرمت‌های ویدیو و موارد دیگر و رزولوشن ۴K و بالاتر پشتیبانی می‌کند. در ضمن باید خاطرنشان کنیم که عموماً سرعت این برنامه-به‌خصوص در زمینه‌ی رندر افکت‌ها-در ویندوز بیشتر از macOS است.

همچنین باید بگوییم که این برنامه از رابط کاربری جذابی بهره می‌برد، یادگیری کاربرد ابزار مختلف بسیار آسان است و تقریباً برای هر عملکردی یک میان‌بر کیبورد اختصاص داده شده است. در همین حین، برنامه Premiere سرشار از ابزارهای مختلف است که پاسخ‌گوی تقریباً تمام نیازهای یک تدوینگر فیلم است. آدوبی در نسخه‌ی جدید این برنامه ابزار Color Match را معرفی کرده که با بهره‌گیری از هوش مصنوعی می‌تواند کار یکسان‌سازی ظاهر کلی نماهای مختلف را انجام دهد و با این کار در وقت کاربر تا حد زیادی صرفه‌جویی می‌شود. در نهایت باید بگوییم که اگر به دنبال یک برنامه‌ی حرفه‌ای و همه‌فن‌حریف برای تدوین فیلم هستید، از استفاده از این برنامه پشیمان نخواهید شد.

Apple Final Cut Pro X – کاربران سیستم‌های مبتنی بر macOS می‌توانند از نرم‌افزار Final Cut استفاده کنند. این برنامه در سال ۲۰۱۱ عرضه شد و در ابتدا هدف انتقادهای زیادی قرار گرفت ولی اپل سال‌به‌سال این نرم‌افزار را بهبود بخشید و قابلیت‌های جدیدی را به آن اضافه کرد. اولین چیزی که هنگام استفاده از این برنامه توجهات را جلب می‌کند، رابط کاربری ساده ولی جذاب آن است. استفاده از ابزارهای مربوط به ویرایش صدا، افکت‌ها و اصلاح رنگ بسیار آسان است البته در مقایسه با Premiere تعداد این ابزارها چندان زیاد نیست. از جمله مهم‌ترین نقاط ضعف این برنامه، می‌توانیم به ارائه امکانات کمتر در مقایسه با Premiere اشاره کنیم و این که تنها در سیستم‌عامل macOS اجرا می‌شود.

Adobe Premiere Clip – اگر اهل تدوین ویدیو در گوشی یا تبلت خود هستید، بهتر است نگاهی به نسخه‌ی اندروید یا iOS اپلیکیشن Adobe Premiere Clip نگاهی بیندازید. این اپلیکیشن از ویدیوهای ۴K پشتیبانی می‌کند و رابط کاربری جذابی هم دارد. با بهره‌گیری از Adobe’s Creative Cloud می‌توانید ویدیوهای موجود در محیط این اپلیکیشن را به برنامه Premiere موجود در سیستم دسکتاپ خود هم منتقل کنید. از جمله نقاط ضعف این اپلیکیشن می‌توانیم به عدم امکان چرخش ویدیوها اشاره کنیم. روی هم رفته، این اپلیکیشن پاسخگوی بیشتر نیازهای کاربر خواهد بود و به‌خصوص اگر اهل استفاده از نسخه دسکتاپ Premiere باشید، از استفاده از این اپلیکیشن لذت خواهید برد.

سخن آخر

با وجود نرم‌افزارهای پیشرفته‌ای مانند Adobe Premiere Pro CC و Final Cut Pro X و Edius و بسیاری از برنامه‌های رایگان، می‌توانیم بگوییم که در دوران طلایی نرم‌افزارهای تدوین فیلم قرار داریم. اگر هنوز نمی‌دانید که از کدام نرم‌افزار استفاده کنید- به‌خصوص بین Adobe Premiere Pro CC و Final Cut Pro X و Edius بهتر است آن‌ها را برای مدت محدودی نصب کنید و به قابلیت‌های آن‌ها نگاهی بیندازید. در این زمینه گزینه‌های دیگری هم وجود دارد که اصلاً به آن‌ها اشاره‌ای نکردیم. از بین آن‌ها می‌توانیم برنامه‌های Adobe Premiere Elements، HitFilm Express، VSDC و Shotcut را نام ببریم.

انتخاب هرکدام از این برنامه‌ها به موارد زیادی بستگی دارد. به‌عنوان مثال

آیا می‌خواهید به‌صورت حرفه‌ای تدوین کنید یا به چشم یک نوع تفریح به این موضوع نگاه می‌کنید

آیا می‌توانید زمان زیادی را صرف یادگیری نرم‌افزار مذکور کنید و در نهایت این موضوع که به چه مقدار قدرت و توانایی برای تدوین نیاز دارید.

چنین مواردی تا حد زیادی سلیقه‌ای هستند و خوشبختانه به‌خصوص در زمینه‌ی برنامه‌های دسکتاپ، تیم مانی سافت بعد از سالیان زیاد استفاده و تست محصولات ویرایش فیلم بهترین ها را برای شما انتخاب نموده که با خیالی راحت خرید، نصب و استفاده کنید به همراه پشتیبانی کامل از محصول . به همین خاطر ابتدا اولویت‌های خود را مشخص کنید و سپس نرم‌افزار موردنظر خود را برای تدوین فیلم انتخاب و خرید کنید.

  • تیم تخصصی مانی سافت [Rojin.A.T]

نوشته بهترین برنامه میکس و مونتاژ فیلم اولین بار در مانی سافت - MANiSOFT. پدیدار شد.

]]>
https://www.rojinsoft.ir/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3-%d9%88-%d9%85%d9%88%d9%86%d8%aa%d8%a7%da%98-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85/feed/ 0